23948sdkhjf

Islands Brygge får tre lejlighedstårne ud mod havnen

Efterspørgslen på boliger i Havnevigen for enden af Islands Brygge i København er så stor, at NCC Bolig netop har besluttet at bygge samtlige tre 55 meter høje lejlighedstårne.
Beslutningen kommer kun få uger efter, at mere end 64 boligkøbere var med til rejsegildet på det første tårn. Siden har nye købere meldt sig i så stort tal, at ikke blot det andet, men også det tredje tårn bliver bygget i Havnevigen.

I slutningen af 2011 blev 49 rækkehuse lanceret i Havnevigen og udsolgt inden for godt et års tid. Sidste forår blev 64 lejligheder i Vesttårnet sat til salg, fulgt af Nordtårnet med 55 boliger i februar i år. Endelig blev Østtårnet med 41 ejerlejligheder sat til salg så sent som i august.

I alt har nu næsten 170 familier valgt at bosætte sig i den sydlige ende af Islands Brygge, og NCC Bolig vil fortsætte udbygningen af området i de kommende år.

- Vi har godt 400 byggeretter i området. Inden længe lanceres en helt ny type bolig i Havnevigen – de såkaldte byhuse. Og efter nytår starter etableringen af den vig, der har givet navn til området, siger administrerende direktør Torben Modvig fra NCC Bolig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078