23948sdkhjf

Tror på hjemmemarkedet

Sønderjysk tavleproducent har øget omsætning og indtjening kraftigt.
Sønderjysk tavleproducent har øget omsætning og indtjening kraftigt.

Automatic Syd A/S, der producerer eltavler og automationsløsninger til industrien, er efter et par magre år tilbage på vækstsporet.

Omsætningen er steget med hele 20 mio. kroner og samtidig er indtjeningen steget fra et nulpunkt til over seks mio. kroner før skat i forhold til året før.

Bag tallene gemmer sig ifølge salgsdirektør og medejer, Søren Juul Nielsen, en klar tendens til, at store danske kunder, der i flere år har købt mindre hos Automatic Syd på grund af outsourcing af produktion til udlandet, er vendt tilbage og har øget deres produktion i Danmark.

Automatic Syd har selv på de indre linjer arbejdet på at producere mere effektivt for at kunne opfylde kundernes krav til pris og tilpassede løsninger, og samme proces foregår hos de industrivirksomheder, tavleproducenten betjener.

Tidligere kunne en produktion foregå uændret i årevis, uden at det var nødvendigt at ændre den. Nu kræver konstante bestræbelser på at optimere, at der sker hyppigere ændringer for at være så effektiv som muligt.

- Vi er et nicheområde i elbranchen, og der har været en tendens til faldende kvalitet hos nogle producenter. Skal vi begå os på fremtidens marked, må vi løfte kvaliteten, og vi må være indstillet på at dele viden og knowhow med andre, siger Søren Juul Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079