23948sdkhjf

Håndværksrådets formand Poul Ulsøe udpeget som medlem

Det blev i dag offentliggjort, at man har valgt at sikre de små og mellemstore virksomheder en rolle i det nye Globaliseringsråd ved at udpege...
Det blev i dag offentliggjort, at man har valgt at sikre de små og mellemstore virksomheder en rolle i det nye Globaliseringsråd ved at udpege Håndværksrådets formand Poul Ulsøe som medlem af rådet, der har statsminister Anders Fogh Rasmussen ved bordenden.

- Globalisering er en kolossal udfordring for hele det danske samfund. Derfor er jeg glad for at få mulighed for at deltage i Globaliseringsrådets arbejde, siger Håndværksrådets formand fabrikant Poul Ulsøe.

- De små og mellemstore virksomheder spiller en stor rolle for vores velstand. Derfor er det vigtigt, at der også tænkes på dem, når Globaliseringsrådet skal formulere sine svar på udfordringerne. Vi kan bidrage med omstilling, fornyelse og være med til at skabe jobs også til dem, der ikke skal være højtuddannede vidensarbejdere, fortsætter Poul Ulsøe.

Globaliseringsrådet skal om et år fremlægge en strategi for, hvordan Danmark skal blive et førende vækst-, videns- og iværksættersamfund.

Håndværksrådet , 05. april 2005

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078