23948sdkhjf

Velux leverer dagslys til nyt DSV-hovedsæde

420 ovenlysmoduler, der udgør det imponerende atrium i DSV’s nye domicil, blev monteret i løbet af blot 10 dage.
Efter fire års forarbejde lancerede Velux i februar 2012 et nyt modulsystem målrettet kontorer, skoler, plejehjem og butikscentre.

Modulsystemet er nu blevet en del af det domicilbyggeri, som transport- og logistikvirksomheden, DSV, er i gang med at opføre i Høje Taastrup. 420 moduler er monteret og udgør 900 kvadratmeter ovenlys udformet i et atrium.

- Vi har haft et rigtigt godt forløb med kompetente aktører inden for arkitektur, rådgivning og totalentreprise. Det har været spændende at bidrage med vores nye ovenlyssystem til det ambitiøse projekt, og vi ser nu meget frem til, at DSV’s medarbejdere kan nyde de i alt 900 m2 ovenlys over bygningens hjerte, siger Jesper Salskov Jensen, direktør i Velux Danmark.

Bygningen er tegnet af PLH Arkitekter, mens HS Hansen, i sin egenskab af facadeentreprenør, har stået bag valget af Velux’ modulløsning. Og samarbejdet har fungeret så godt, at det ikke bliver sidste gang, at de to virksomheder kommer til at samarbejde i fremtiden, fortæller projektleder John Hansen fra HS Hansen.

- Vi har haft et tæt samarbejde med Velux Danmark, hvor vi i fællesskab har løst de problemstillinger, der har været i forbindelse med projekteringen, leveringen og koordineringen af atriummet. Vi ønskede at finde en samarbejdspartner, der kunne lukke bygningen hurtigt, og selv om planlægning op til monteringen forløb over fire måneder, blev atriummet færdigmonteret på kun ti arbejdsdage.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093