23948sdkhjf

CBI Danmark rykker ind på det norske marked

Endnu en strategisk milepæl er nået for CBI Danmark A/S, efter aftalen om erhvervelse af en andel af aktier i et norsk isoleringsselskab er kommet på plads.
I sensommeren kunne CBI Danmark meddele, at forsyningen af papirisoleringsmaterialet Isocell fremover ville finde sted fra et nyetableret produktionsanlæg i Tibro i Sverige.

Markedets nyeste og mest automatiserede anlæg er etableret i et partnerskab mellem CBI Danmark, østrigske Isocell samt Isocells distributør på det svenske marked; Skandinaviska Miljöbygg System.

De tre parter har det sidste års tid analyseret mulighederne på det norske marked, og med virkning fra den 1. januar 2014 erhverver CBI Danmark en andel af aktierne i Norsk Cellulose Isolasjon samt en option på erhvervelse af yderligere andele inden for en kortere årrække.

Kan tilbyde samme service i Norge som i Danmark
Direktør i CBI Danmark, Per K. Thomsen, fortæller, at Norsk Cellulose Isolasjon er den eneste norskejede distributør af papirisolering på det norske marked. De har indtil nu markedsført papirisoleringsproduktet Isofiber, som er blevet fremstillet lokalt i Norge. Produktionen nedlægges pr. 1. januar, og Norsk Cellulose Isolasjon vil fremover forsynes fra det nye produktionsanlæg i Tibro og bliver hermed eksklusiv Isocell-distributør på det norske marked.

- Vi er stolte af, at vi allerede nu kan tilbyde konkrete henvendelser fra håndværkere i både Danmark og Norge den samme service, som vi tilbyder i Danmark i form af undervisning, teknisk support, konkret projektrådgivning og ikke mindst den erfaring, som Norsk Cellulose Isolajon har med sig, siger Per K. Thomsen.

Norsk Cellulose Isolasjon AS har været aktiv på markedet siden 1988 – udover distribution af papirisolering til et netværk af forhandlere /isolatører, afsætter selskabet også mineraluldsprodukter, isoleringsmaskiner og tilbehør. Selskabet er markedsledende, og har, som den eneste aktør på det norske marked, en Sintef-godkendelse. Denne godkendelse bliver nu tilrettet og overdraget til Isocell. Derved er Isocell cellulose baseret isolering det eneste papirisolerings produkt, der er certificeret og Sintef-godkendt i Norge.

Visionen på vej til indfrielse
Isocell bliver med dette opkøb Skandinaviens største leverandør af cellulosebaseret isolering og kommer til at råde over 250 certificerede isolatører. Fundamentet for indfrielsen af de kommende års vækststrategi er dermed færdigstøbt.

- CBI Danmarks vision om i 2013 og senest 2015 at være det mest attraktive brand med det bedste koncept i Norden inden for miljørigtigt, genbrugsbaseret bygningsisolering er nu kommet endnu et skridt på vejen, udtaler Per K. Thomsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093