23948sdkhjf

Aarsleff vinder kontrakt til 520 millioner

Entreprenørkoncernen skal udføre et omfattende elforsyningsprojekt, nord og nordøst for hovedstaden Maputo i Mozambique.
Per Aarsleff A/S har indgået totalentreprisekontrakt på udførelse af elforsyning i Mozambique. Opgaven består af etablering af 140 kilometer 275 kV-højspændingsledninger, 100 kilometer 110 kV-højspændingsledninger samt fire transformerstationer.

Kontrakten har en værdi af cirka 520 millioner kroner og finansieres af Danida Business Finance. Projektet skal sikre stabil elforsyning til borgere og virksomheder og er en forudsætning for vækst i landet.

Bygherre på projektet er Electricidade de Moçambique, som er det statsejede elforsyningsselskab. Aarsleff udfører kontrakten i joint venture med det portugisiske entreprenørselskab Seth S.A. Eltel Networks TE AB er underentreprenør på højspændingsledningerne, mens ABB AB leverer udstyret til transformerstationerne.

Seth er i øvrigt 60 procent ejet af MT Højgaard-koncernen, som dermed også får en gevinst ud af projektet, der skal udføres i løbet af 30 måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187