23948sdkhjf

Ny standardiserings-direktør hos Dansk Standard

Dansk Standard har pr. 1. juni ansat ny standardiseringsdirektør, som vil få ansvaret for den danske og internationale...

Ny standardiseringsdirektør hos Dansk Standard

Dansk Standard har pr. 1. juni ansat ny standardiseringsdirektør, som vil få ansvaret for den danske og internationale standardisering – herunder 90 medarbejdere.

Lars Therkildsen, der kommer fra en stilling som koncernøkonomidirektør i SEAS-NVE, er 48 år, HD i regnskabsvæsen og statsautoriseret revisor.

Som medlem af koncerndirektionen hos SEAS-NVE har Lars Therkildsen haft ansvar for økonomi, IT, logistik, kundecenter, kommunikation og forretningsudvik¬ling. Han har især arbejdet med koncernens effektivisering og strategiudvikling.

Siden liberaliseringen af energisektoren for alvor tog fart har han endvidere haft ansvaret for overgangen fra monopol til den øgede konkurrence, der i dag er en realitet på det danske energimarked. En udvikling, der har flere lighedspunkter med den situation, Dansk Standard selv står i.

Med ansættelsen ønsker Dansk Standard at styrke den forretningsorienterede linje med høj service og fordelagtige ydelser til kunderne, som omfatter bredden af det danske samfund – erhvervslivet, myndigheder, interesseorganisationer, uddannel¬sesinstitutioner og i stigende grad private borgere.

Kilde: Dansk standard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125