23948sdkhjf

RC Betonvarer køber op på Sjælland

Med virkning fra den 1. januar udvider Rødkærsbro-virksomheden sine aktiviteter med overtagelsen af Karlshøj Bloksten A/S.
I bestræbelserne på fortsat at udvikle sit geografiske leveringsområde, har RC Betonvarer A/S indgået købsaftale omkring en overtagelse af Karlshøj Bloksten pr. 1. januar 2014.

De to virksomheder har været stærke sparringspartnere gennem en årrække og har flere fælles udviklingsprojekter omkring løsninger inden for letklinkeblokke bag sig.

Kemien er således allerede afstemt, og begge parter ser frem til et endnu tættere fremtidigt samarbejde. Medarbejderstaben fortsætter uændret i Karlshøj Bloksten, og den daglige leder vil fortsat være Poul Erik Larsen.

RC Betonvarer producerer blokke, afløb og belægninger. Virksomheden har hovedkontor i Rødkærsbro i Midtjylland samt afdelinger i Aars og Brønderslev i Nordjylland. Med overtagelsen af Karlshøj Bloksten i Tappernøje ved Næstved tager den 75 år gamle betonvareproducent dermed et stort skridt i bestræbelserne på at blive landsdækkende.

RC Betonvarer realiserede i regnskabsåret 2012/13 et overskud på 2,24 mio. kr. efter skat ud af en bruttofortjeneste på 62,27 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111