23948sdkhjf

Aktivitet på DNUs største byggefelt

I disse dage bliver aktiviteten på DNUs allerstørste byggefelt, S2, synlig. Her skal bygges næsten 40.000 m², og det betyder 400 mand mere på byggepladsen.
I øjeblikket sker der byggeaktivitet på fire af DNU-byggeriets byggefelter: N1, N2, N4 og S1, der netop har haft rejsegilde. Nu bliver også byggeaktivitet på Det Nye Universitetshospital, DNUs, største byggefelt synlig. Det oplyser dnu.rm.dk.

På S2 skal der bygges næsten 40.000 m² nye behandlings- og sengebygninger i henholdsvis 4 og 8 etager. Det betyder 400 mand mere på byggepladsen. Derfor er DNU-byggepladsens fælles faciliteter for både håndværkere og entreprenørenes funktionærer under udvidelse.

I løbet af hele 2014 forventes omkring 1.000 mand at arbejde på byggepladsen samtidigt.

Håndværkerne må spise i skiftehold
Der er sket en fordobling af antallet af parkeringspladser foran Skurbyen. Selve Skurbyen er udvidet med yderligere kontor- og møde-pavilloner og med flere bade- og omklædningsskure.

Håndværkerkantinen får en 1. sal med yderligere 250 spisepladser, så der er ialt 500, som kan spise på ad gangen. Og så må håndværkerne fra 1. februar 2014 begynde at spise i skiftehold.

Starck byggemarked og Cramo materieludlejning har indrettet en butik direkte på byggepladsen, så håndværkerne hurtigt kan bestille eller få udleveret, hvad de lige står og mangler.

Allerede i januar måned kommer endnu 50 jord- og betonarbejdere til at tage de udvidede faciliteter i brug.
Læs mere om: DNU
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.861