23948sdkhjf

MTH Halvvejs med stor renoveringsopgave

De sidste af i alt 99 lejligheder i en otte etagers boligblok i Aalborg er klar til genindflytning inden nytår. MT Højgaard er hermed halvvejs med tømrerentreprisen for selskabet Plus Bolig.
Både lejere og boligselskabet Plus Bolig glæder sig over, at renoveringen er næsten færdig for den ene af to boligblokke på Tove Ditlevsens Vej i Aalborg.

Nu mangler blot belægningen udendørs, hvorefter beboerne kan få fred efter halvandet års renoveringsarbejde med blandt andet genhusning af lejerne, fortæller bygningsinspektør Alex Larsen fra Plus Bolig.

Læs mere: MT Højgaard vinder to store fagentrepriser.

Alex Larsen siger om at være halvejs i mål, at den første etape har været en kompleks sag med mange entreprenører i spil på én gang.

- MT Højgaard og de øvrige entreprenører med deres håndværkere fandt melodien efter et stykke tid, så i dag er der styr på det, siger bygningsinspektøren.

Arbejder smartere
Projektleder Lasse Sloth Andersen fra MT Højgaard er enig i, at der i begyndelsen var udfordringer med processen og tidsplanen, men et møde mellem alle aktører fik tingene til at falde på plads.

- I dag arbejder vi smartere på opgaven, hvilket lover godt for færdiggørelsen af den anden blok, siger Lasse Sloth Andersen.

Glasfacade og elevatortårne
De to otte etager store boligblokke får med renoveringen ny indmad i lejlighederne og en ny og flot glasfacade mod nord, hvor der tidligere var åbne og vejrudsatte svalegange.

Gangene på fire af etagerne er i dag gjort dobbelt så brede og dækkes af glasfacaden, så beboerne har adgang til lejlighederne i tørvejr. På de fire øvrige etager har lejlighederne fået lavet karnapper, der flugter med glasfacaden. To nye trappetårne med elevatorer gør adgangen til lejlighederne lettere.

MT Højgaards tømrerentreprise indeholder blandt andet etableringen af karnapperne, alupartierne på facaden, køkken- og badinventar og nye massive bøgetræsgulve, nye vægge i lejlighederne og etableringen af taget over udvidelsen.

Totalrådgiver på renoveringsopgaven er arkitekt- og ingeniørfirmaet Kærsgaard & Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125