23948sdkhjf

Badepligt sikret under renovering

Mens rensningsanlægget Lynetten renoveres gælder badepligten stadig. Pitzner opstiller pavilloner til midlertidige badesluser til de 90 medarbejdere.
På grund af risikoen for spredning af bakterier fra rensningsanlægget, skal op til 90 medarbejdere ved Lynetten hver dag skifte tøj, når de ankommer og bade samt skifte tøj, når de går hjem fra arbejde igen. Selvom de permanente bade- og omklædningsrum i øjeblikket er ved at blive renoveret, skal sikkerhedskravene naturligvis opfyldess, og det sker i midlertidige bade- og omklædningsrum i pavilloner fra Pitzner.

I alt er opstillet 14 moduler, som ud over bad og omklædning også rummer kontorfaciliteter. Baderummene er opbygget som et slusesystem, hvor det rene og det beskidte tøj ikke kommer i berøring med hinanden på hver side af badeslusen. I alt er der kapacitet til 90 medarbejdere heraf særskilte baderum til 10 kvinder.

- Vi arbejder efter kloakbekendtgørelsen, og derfor har vi badepligt og nogle særlige krav til medarbejdernes badeforhold, fortæller værkmester Kenn Overgaard Christensen, Lynettefællesskabet I/S, og uddyber, at pavillonerne efter planen skal stå i otte måneder.

Lynettefællesskabet I/S håber, at renoveringen af de permanente bade- og omklædningsrum er færdiggjort midt på sommeren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094