23948sdkhjf

Menighedshus på vej i Trylleskov Strand

Karlstrup Kirke har købt en grund i Trylleskov Strand, hvor de ønsker at opføre et menighedshus med plads til 128 siddende gæster.
Et ønske om et nyt samlingssted i strandområdet har fået Karlstrup Kirke til at købe en grund på cirka 3000 m2 i Trylleskov Strand. Planen her er at opføre et menighedshus på cirka 300 m2, som får navnet Kirkens Hus.

Kirkens Hus kommer til at bestå af to bygningsfløje med en stor foyer i mellem. I den ene fløj skal der være kontorer, køkken, toiletter og teknikrum. I den anden fløj skal være to sale i forlængelse af hinanden, som kan slås sammen med foyeren til et rum, der kan rumme op til 128 siddepladser. Derudover skal anlægges mindst 40 parkeringspladser.

Skal ligge som en ø
Byggeriet kræver en lokalplan, og byrådet har netop besluttet at sende forslaget til lokalplanen for Karlstrup Kirkes menighedshus i offentlig hørring fra den 20. december 2013 til den 21. februar 2014.

Lokalplanen skal sikre, at Kirkens Hus lever op til intentionerne for bebyggelsen i området. Det betyder blandt andet, at bygningen skal fremstå som en ø, hvilket kræver, at grunden bliver hævet cirka 70 centimeter over terræn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094