23948sdkhjf

Loxam køber op i Danmark

Den internationale udlejningskoncern styrker sin position i Danmark med opkøbet af Dansk Lift.
Fra 1. januar 2014 bliver Dansk Lift en del af Loxam-koncernen. Dansk Lift beskæftiger cirka 80 medarbejdere fordelt på seks afdelinger i Danmark, fire i Norge under datterselskabet Safelift samt en enkelt afdeling i Sverige.

Loxam er allerede repræsenteret i 11 lande, og med dette opkøb vil koncernen styrke sin ledende position på markedet til i alt 612 afdelinger samt en flåde på flere end 200.000 enheder. I 2012 omsatte Loxam Group samlet for 828 millioner euro.

- Jeg er glad for at offentliggøre opkøbet af Dansk Lift, der er en af markedslederne på udlejning af motoriseret liftmateriel i Danmark. Opkøbet af denne virksomhed, som også opererer i Norge og Sverige, bevirker at Loxam styrker sin position af det danske selskab og fortsætter med at vokse internationalt. Jeg er også glad for at kunne byde velkommen til Dansk Lifts og Safelifts medarbejdere i Loxam-teamet. Med ledelsens støtte vil de bidrage til koncernens ekspansion i den nordlige del af Europa, siger Gérard Déprez, bestyrelsesformand og administrerende direktør i Loxam.

Petter Hagen, CEO i Dansk Lift, tilføjer:

- Jeg er meget stolt af, at det selskab jeg har ledet over de seneste 11 år nu tilslutter sig den europæiske markedsleder. Jeg er overbevist om, at denne transaktion kan tilbyde mine medarbejdere en karriere med større muligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063