23948sdkhjf

Ny direktør skal sikre visionen for FredericiaC

Udviklingsplanen for FredericiaC foreligger nu, og projektets fokus er derfor på byggemodning, projektering og grundsalg. Ny projektdirektør skal fastholde visionerne i projektet.
FredericiaC bliver en helt ny bydel, der skal åbne den gamle fæstningsby til vandet. Ambitionen er at skabe op mod 2.800 nye arbejdspladser og omkring 1.000 boliger i en levende bydel med direkte adgang til Lillebælt.

Læs mere: FredericiaC har fundet sin vinder.

Over de næste 20-25 år skal der således etableres en bydel i Fredericia med respekt for og sammenhæng med den eksisterende historiske by og den særegne bystruktur, som kendetegner Fredericia. Udviklingsplanen foreligger nu, og projektets fokus orienteres derfor på byggemodning, projektering og grundsalg.

Til at sikre, at FredericiaC lever op til visionen om at blive Danmarks mest fremsynede byudviklingsprojekt i nyere tid, søger projektet nu en projektdirektør.

Læs mere: Grønt lys for byggemodning på FredericiaC.

Projektdirektøren får med reference til bestyrelsen ledelsesansvaret for projektets videre forløb og for at sikre, at ejernes visioner fastholdes og implementeres gennem hele processen.

Læs mere på FredericiaCs hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093