23948sdkhjf

Aalborg-entreprenør vil kapre markedsandele i Syddanmark

Med en ny afdeling i Fredericia øger A. Enggaard nu sit fokus på byggeopgaver i Sydjylland og på Fyn.

A. Enggaard A/S har over de seneste år øget aktivitetsniveauet kraftigt i Aarhus, og nu er turen kommet til Syddanmark.

Den nordjyske entreprenørvirksomhed etablerer kontor på Sønder Voldgade 10 i Fredericia – direkte ud til den byggeplads, hvor A. Enggaard lige nu opfører Sønder Voldgade Kvarteret, som fuldt udviklet vil omfatte 36.000 kvadratmeter med boliger og erhverv.

- Vi er så småt ved at etablere os, og det bliver med fuldt virke fra årsskiftet. Vi starter ud med 5-7 mand og vil stille og roligt bygge op derfra, fortæller afdelingschef Palle Priska til Building Supply.

Han er kommet til A. Enggaard efter 17 år i Hoffmann, heraf knap 13 år som afdelingschef i netop Fredericia. Palle Priska bringer således et stort lokalkendskab med sig ind i den nordjyske entreprenørkoncern:

- A. Enggaard er en interessant virksomhed, som er inde i en positiv udvikling, og skulle jeg prøve noget andet, så skulle det være nu. Det bliver spændende at bygge en ny afdeling op fra bunden, hvor jeg kan udnytte mit netværk og de relationer, jeg har hernede i området, siger Palle Priska.

Fredericia-afdelingen kommer geografisk til at dække både Sydjylland og Fyn, hvor udviklingsprojekter, totalentrepriser samt OPS- og OPP-samarbejder er i fokus.  

Sønder Voldgade Kvarteret er ikke A. Enggaard eneste igangværende projekt i Syddanmark. Aalborg-virksomheden arbejder for øjeblikket også som entreprenør på det 19 etager høje Hotel Alsik og den nye Kinorama-biografi Sønderborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091