23948sdkhjf

Naturlig Ventilation hos Arbejdstilsynet

Arbejdstilsynet, der er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet, har fået renoveret kontorbygningen på Østerbro, og nu bliver bygningen ventileret med Naturlig Ventilation fra WindowMaster...
Bygningen i Landskronagade er en gammel kuvertfabrik fra 1950erne og er ikke egnet til mekanisk ventilation, fordi det kræver udtrækskanaler, som skal føres gennem etageadskillelser i beton.

Natventilation: Bygningen gennemluftes om natten, så den er frisk og kølig til, når medarbejderne møder om morgnen. Det er særligt godt i de varme sommermåneder.Naturlig Ventilation fra WindowMaster var derfor den eneste rigtige løsning til renoveringen af Arbejdstilsynets bygning.

Arbejdstilsynets opgave er at medvirke til at skabe et sikkert, sundt og udviklende arbejdsmiljø på danske arbejdspladser og udgiver informationsmateriale om bl.a. indeklima og ventilation.

I forbindelse med renoveringen er Arbejdstilsynet kommet med indeklimaanbefalinger til bygningens ejer og lejer, Magistrenes Pensionskasse og Slots og Ejendomsstyrelsen, der sammen med arkitekter har valgt den endelige løsning.

- Sammenlignet med mekanisk ventilation, oplever vi, at der er færre problemer med Naturlig Ventilation, fortæller Ib Ladefoged fra Arbejdstilsynet.

- Det kræver en indkøringsperiode, for at få systemet rigtigt indstillet, men jeg tror det kommer til at fungere godt.

Naturlig Ventilation: Vinduerne i facaden i Arbejdstilsynet åbnes og lukkes automatisk – og sikrer et godt indeklima.Bygningen ventileres ved at vinduer i facaden automatisk åbnes med intervaller afhængig af vindens retning og styrke, temperaturen udenfor og nedbør.

Om natten køles bygningen ned, så bygningen er frisk og gennemluftet, når medarbejderne møder om morgenen. Hele processen styres automatisk af et avanceret system fra WindowMaster.

Det er ikke kun i København, at Arbejdstilsynet har valgt Naturlig Ventilation fra WindowMaster. Også i Ringsted er medarbejderne netop flyttet ind i deres nyrenoverede bygning, som også har Naturlig Ventilation.

Kilde: Window Master

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079