23948sdkhjf

Super slanke armaturer fra italienske Zucchetti

Der lanceres hele tiden nye armaturer til køkken og bad i spændende designs og med nye funktionelle finesser. Så der skal noget til at revolutionere markedet for armaturer...
Det er ikke desto mindre, hvad den italienske producent Zucchetti har præsteret med lanceringen af produktlinien isy med helt nye dimensioner.

Isy-serien er skabt i Milano af italieneren Matteo Thun, design- og arkitektverdenens nye, store navn. Har man først oplevet disse slanke italienere, virker almindelige armaturer simpelt hen kluntede.Nyskabelsen er så stor, at Zucchetti har opnået verdenspatenteret mønsterbeskyttelse på det samlede mekaniske og visuelle design. Tudene på isy armaturerne er på bare 18 mm i diameter, hvor de gængse armaturer har en væsentlig tykkere tud – ofte på 22 mm eller mere. Sammen med de unikke betjeningsgreb, formet som super slanke joystick, går det hele op i en højere enhed af lethed i designet, der aldrig tidligere er set.

Tilslutningen af armaturet er enkelt og overholder de europæiske normer, så der er ingen forskel til traditionelle armaturer, når det kommer til installationen.


Isy omfatter et bredt udvalg af super slanke armaturer til køkken og bad. Der er let betjente greb til én hånd og sjove krydsformede greb. Der er slanke, rørformede håndbrusere og kæmpe nostalgiske brusehoveder, naturligvis med indbygget antikalkfunktion.

Der er haner som er flade eller ”spirallerede”, og overfladerne kan fås i blankt krom og mat satin. Priserne starter ved 2.500 kr. I Danmark forhandles armaturerne af Les Campagnoles & Co i Hornbæk. Butikken har specialiseret sig i det ypperste inden for boliginteriør til køkken og bad.

Indehaver Per Hoiness finder selv tingene i fortrinsvis Italien, Frankrig og England og lægger vægt på at have helt specielle varer, som man ikke finder andre steder.Kunderne kommer således fra hele landet, ikke mindst via hjemmesiden www.les-campagnoles.dk . På siden kan man foruden armaturerne se det store udvalg af såvel nostalgiske som strømlinede, moderne køkkenvaske, håndvaske og fritstående badekar, bordplader, håndlavede fliser og meget mere.

Kilde: Les-Campagnoles & Co.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.77