23948sdkhjf

KPF Arkitekter opruster på sygehuse

Tegnestuen har ansat arkitekt Jørn Held, tidligere afdelingsleder i C.F. Møllers sundhedsafdeling og partner hos Aarhus Arkitekterne.
Med ansættelsen af Jørn Held har KPF Arkitekter fået tilført stærke kompetencer til arbejdet med udvidelser og ombygninger af lokale og regionale sygehuse.

55-årige Jørn Held kommer senest fra en stilling som leder af Team Helse i Skandinavien hos norske Link Arkitektur, og han har gennem 24 år markeret som en af Danmarks førende arkitekter inden for sundhedsbyggeri, særligt i somatikken og psykiatrien.

- Tegnestuen forventer, med den udvidede satsning, fremover at være med til at bidrage med høj faglighed inden for sundhedsbyggerier og planlægning på et tiltrængt område i hele Danmark, oplyser administrerende direktør Michael Reventlow-Mourie.

I forvejen har KPF Arkitekter god erfaring med sygehusopgaver, herunder Regionshospitalet i Viborg, Aalborg Sygehus Nord samt en række store sundhedshuse som kvartershuset i Aalborg Øst og sundhedshusene i Brønderslev og Sæby, der er DGNB Sølv-certificerede.

Jørn Held vil fra KPF Arkitekters afdelinger i Aalborg, Aarhus og Viborg være med til at dække alle opgaver indenfor sundhedsbyggeri, som virksomheden arbejder med på landsplan.

Om Jørn Held
55 år, uddannet arkitekt og tidligere afdelingsleder i C.F. Møllers sundhedsafdeling, og partner hos Aarhus Arkitekterne. Senest har Jørn Held været leder af Team Helse i Skandinavien hos Link Arkitektur i Norge.

PÅ cv’et har Jørn Held projekter som programmering af udbygningen af Panuminstituttet i København og sygehusbyggerier som SUS Akut- og Infektionsklinik i Malmö (1,0 mia. SEK) og Södersjukhuset i Stockholm (3,6 mia. SEK).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094