23948sdkhjf

Arkitektfusion: Fem navne bliver til ét

150 medarbejdere var fredag til 'dåbsfest' i Viborg.

Efter opkøb af Brøgger Arkitekter i 2009, Formsprog samt Erik Møller Arkitekter i 2015 og senest Site Arkitekter for godt halvanden måned siden tager KPF Arkitekter nu skridtet fuldt ud og samler aktiviteterne under ét fælles navn.

Fremover vil arkitektvirksomheden med 150 ansatte og kontorer i Viborg, Aarhus, Aalborg og København hedde Erik Arkitekter.

- Vi ledte efter et navn, der kunne samle alle vores ekspertiser og geografiske lokationer under ét. Det skulle signalere, at vi er tæt på, ydmyge og altid i øjenhøjde med hinanden, vores samarbejdspartnere og vores kunder. Derfor er vi på fornavn – Erik. Vi står på skuldrene af de tidligere mestre, men vi skal også vise, at vi i dag er en samlet enhed på tværs af de fire tegnestuer, siger adm. direktør og partner Sine Juul Praastrup i en pressemeddelelse.

Fredag i sidste uge blev det nye navn afsløret for medarbejdere ved en stor ’dåbsfest’ på hovedkontoret i Viborg.

- Vi har været ekstremt positivt overraskede over medarbejdernes engagement i den nye fælles identitet for virksomheden. Det er alles hverdag, vi med ét ændrer rammen på, så det betyder meget for partnerkredsen, at alle er med ombord, siger Sine Juul Praastrup.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11