23948sdkhjf

Schneider Electric på talentjagt

For fjerde gang afholder energispecialisten en global konkurrence for studerende med innovative ideer til energieffektive løsninger til fremtidens, intelligente storbyer. Det er første gang danske studerende kan deltage i konkurrencen.
I bestræbelserne på at udvikle innovative løsninger til at reducere energiforbruget i byer verden over søger Schneider Electric inspiration hos fremtidens talenter. Det sker med konkurrencen ’Go Green in the City’ for studerende, som i år afholdes for fjerde gang. Hovedpræmien er et job i koncernen, der beskæftiger tæt på 150.000 på verdensplan.

- Det er en unik konkurrence, hvor vi er på jagt efter de grønne ideer, som kan være med til at udvikle vores arbejde for at reducere energiforbruget i de voksende byer. I Danmark er vi kendte for både grøn teknologi og innovation, så det er oplagt for danske studerende at deltage med deres ideer og løsninger, siger HR-konsulent Line Orloff, der er ansvarlig for konkurrencen i Schneider Electric Danmark.

De 100 bedste får en mentor
For at deltage i ’Go Green in the City’ skal man være studerende på fag, som relaterer sig til business eller til ingeniør-branchen. Konkurrencen foregår i par, hvor den ene part skal være en kvinde. Derudover kræves det, at man som minimum er i gang med sit andet år på en videregående uddannelse. Danske studerende skal være hurtige, da der allerede er deadline for deltagelse den 15. februar.

- I første omgang gælder det om, at de studerende får indsendt en kort beskrivelse af deres ideer via det internationale konkurrence-site. Herefter bliver de 100 bedste projekter udvalgt, og de får tilknyttet en mentor fra Schneider Electric, som hjælper med at finpudse projektet og lave en præsentationsvideo. Til sidst vil 12 udvalgte gå videre til en live-præsentation i Paris, hvor en VIP-jury udvælger vinderne, der vinder en rejse til to destinationer efter eget valg samt muligheden for at få et job i Schneider Electric, siger Line Orloff.

Sidste år vandt et hold fra Filippinerne med projektet ’Oscillohump’, der opsamler energi fra vejbump ved hjælp af elektromagnetisk induktion. De har blandt andet valgt Danmark som et af de lande, de skal besøg på den rundrejse, de vandt. Her skal de se nærmere på danske projekter inden for energioptimering.

Der er deadline for tilmelding den 15. februar 2014 på www.gogreeninthecity.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094