23948sdkhjf

Direktør gør comeback i Schneider Electric

Schneider Electric Danmark får ny administrerende direktør. Faktisk er der tale om et comeback. 

Pr. 1. juni afløser virksomhedens tidligere direktør Thomas Träger den nuværende direktør Helene Egebøl. Hun forlader Schneider Electric pr. 31. maj 2019. 

Skiftet begrunder selskabet med en strategisk beslutning om at simplificere organisationen i Nordeuropa, fremgår det af en pressemeddelelse. 

Thomas Träger får ansvaret for både den nordiske og baltiske region samt for Danmark og får derfor titel af Zone President for Schneider Electric i Norden og Baltikum og som administrerende direktør for Schneider Electric i Danmark. Begge stillinger er både organisatorisk og fysisk placeret i Danmark. Indtil for nylig var stillingen som Zone President i Nordeuropa besat af danske Niels Svennningsen, hvis afløser altså nu er fundet. 

- Vi ønsker i højere grad end tidligere at kunne udnytte synergieffekterne mellem landene i Norden og Baltikum, siger Thomas Träger i pressemeddelelsen.

- Vi kommer til at fortsætte med samme strategi og samme prioriteringer som under min forgænger, for Schneider Electric Danmark er allerede en sund forretning med et naturligt fokus på digitalisering, bæredygtighed og grøn omstilling, og det arbejde kommer jeg til at føre videre, tilføjer han.

Thomas Träger fungerede som administrerende direktør i Schneider Electric Danmark fra 2012 til 2016 og har siden da været stillingen administrerende direktør for Schneider Electric i Sverige.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079