23948sdkhjf

Boligselskab vil bygge 60 boliger

Midtjysk Boligselskab har søgt Horsens Kommune om at blive bygherre på 2. fase af Rødtjørnen i Horsens. Byggeprojektet omfatter 60 boliger og koster 127 mio. kr.
På mødet i dag skal Horsens Byråd tage stilling til en anmodning fra Midtjysk Boligselskab om at blive bygherre og driftsherre på 2. fase af byggeprojektet Rødtjørnen. Ligeledes har boligforeningen anmodet om støtte til opførelsen af 60 almene familieboliger.

Projektet ligger lige overfor det område, hvor Midtjysk Boligselskab i 2011/2012 opførte 34 familieboliger. Boligerne blev alle hurtigt lejet ud. Boligorganisationen har p.t. ingen ledige boliger i Horsens Kommune og vurderer generelt udlejningssituationen som positiv.

Håndværksomkostninger på 78 millioner
De 60 boliger, som udgør 2. fase af Rødtjørnen, er tænkt opført som tæt/lav bebyggelse i form af etplans rækkehuse. De skal være en blanding af tre- og firerums boliger med et bruttoareal på henholdsvis 100 m2 og 115 m2. Bebyggelsen vil blive opført som betonelementbyggeri med murede facader, og boligerne bliver forsynet med ventilationsanlæg med genvinding og solcelleanlæg i det omfang, som er nødvendigt. Energimæssigt vil boligerne blive opført i energiklasse 2015.

Den samlede anskaffelsessum på projektet er på 127,8 mio. kr. Heraf udgør grundudgifterne 33,5 mio. kr., håndværkeromkostningerne 78,65 mio. kr., mens øvrige omkostninger er sat til 15,6 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094