23948sdkhjf

Stor SKI-aftale til belysningsleverandør

DBS Lys har vundet et udbud gennem SKI. Det sikrer landets offentlige organisationer og halvoffentlige virksomheder store besparelser på indkøb af lyskilder de næste fire år.
Fængsler, skoler, posthuse og sygehuse. Alle har brug for lys, og fra februar bliver det billigere for det offentlige at indkøbe nye lysstofrør, halogenlamper, glødepærer, LED-pærer eller specialiserede lyskilder.

Der træder en ny fire-årig aftale i kraft, hvor DBS lys er eneleverandør for SKI af lyskilder.

Undgå EU-udbud
En prisanalyse fra SKI - Statens og Kommunernes Indkøbs Service viser, at priserne på den nye aftale i gennemsnit ligger væsentligt under den tidligere SKI-aftale på området.

Udover de lave priser er fordelen med SKI, at indkøbsafdelingen handler direkte via SKIs indkøbsportal, og derfor undgår ressourcekrævende EU-udbud, da udbudspligten er håndteret.

Med DBS Lys er det offentlige sikret en leverandør, som har været på markedet siden 1920'erne og lagerfører over 5.000 lyskilder. Virksomheden er i dag leverandør til blandt andet DTU, DSB, Post Danmark og Force Technology. De har alle valgt at investere i ny LED-teknologi, som er et speciale hos DBS Lys.

Stolt direktør
- Vi er stolte over og glade for, at DBS Lys har vundet udbudskonkurrencen. Vi kender vores ansvar, og håber at mange vil benytte den nye, attraktive SKI-aftale, siger adm. dir. Dan Bæhring, DBS Lys.

På Sygehus Sønderjylland har de skiftet til LED-lys på kontorer, gange, undersøgelsesstuer og medicinrum via den tidligere SKI-aftale med DBS Lys som leverandør. Servicechef Paul Erik Bush fra Sygehus Sønderjylland fortæller:

- Vi har samarbejdet med DBS Lys i 20 år. Vi får en god rådgivning, og de er gode til at forstå vores problemstillinger".

Aftalen, Delaftale 6, Lyskilder, træder i kraft primo februar 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094