23948sdkhjf

CENTIX centralstøvsuger

Nilfisk-ALTO har gjort det nemt at installere en centralstøvsuger også i ældre huse. Eventuelt i forbindelse med anden form for modernisering af boligen...
En startpakke med udførlig vejledning trin for trin, og alt hvad der skal til for at udføre installationen, følger med ved anskaffelsen af en CENTIX centralstøvsuger.

Med CENTIX centralstøvsuger i huset sætter man blot slangen til en sugekontakt i væggen, hvorefter støvsugeren starter, og rengøringen kan begynde. Som ekstra tilbehør fås sugekontakten i et nyt og diskret design.

Investeringen på typisk cirka 5.000 kroner virker næppe afskrækkende. Og slet ikke når man tænker på, at fra det øjeblik installationen er foretaget, bliver arbejdet med rengøringen så meget nemmere, at man knap kan forestille sig det.

Først og fremmest slipper man for at hente støvsugeren frem, trække den efter sig og flytte på ledningen, når den ligger i vejen. I stedet sætter man blot slangen til en sugekontakt i væggen, hvorefter støvsugeren starter, og rengøringen kan begynde.

Og støvsugeren? Ja, den står gemt af vejen i et skab, i kælderen, på loftet, eller hvor som helst man i øvrigt finder det praktisk. Rengøringen foregår nu alene ved hjælp af et støvsugerrør med en slange. Lyden fra motoren er forsvundet sammen med støvsugeren, tilbage er blot en let hvislen fra mundstykkets indsugning.

Automatisk fejebakke

En lille klap i fodpanelet fungerer som fejebakke, og er ideel i køkken og bryggers, når der spildes krummer eller efterlades jord på gulvet fra sko og støvler. Klappen åbnes ved en let berøring med foden, og det skidt, der fejes hen foran åbningen, forsvinder omgående ind i støvsugeren.

Bedre indeklima

Allergikere, astmatikere og familier med børn, der reagerer på støv, har været blandt de første til at anskaffe en CENTIX centralstøvsuger. Og bestemt ikke uden grund. For i modsætning til den almindelige støvsuger leder centralstøvsugeren støv og udblæsningsluft helt uden for boligens opholdsrum og sikrer på denne måde et langt sundere indeklima.

Flere byggemarkeder har installeret en CENTIX centralstøvsuger for at give kunderne mulighed for at prøve, hvordan systemet fungerer og samtidig se, hvor nemt det er selv at installere det. Nilfisk-ALTO har fem modeller i centralstøvsugere.

CENTIX 60 og 60 Premium er topmodellerne, der som de eneste på markedet kan flyttes med ud og anvendes som en traditionel støvsuger – for eksempel til støvsugning af bilen. CENTIX 50, 40 og 20 har et strømlinet design, som gør støvsugerne egnet til installering overalt i boligen. Nærmere oplysninger på www.centix.dk eller telefon 72 18 21 20.

Kilde: Nilfisk-ALTO

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094