23948sdkhjf

1. spadestik nærmere sig på 5E Byg-projekt

Den store udbygning af Nyborg Idræts- og Fritidscenter til knap 28 mio. kr. går officielt i gang den 12. februar, hvor borgmester Kenneth Muhs tager 1. spadestik.
Siden en styregruppe af de mange brugere i Nyborg Idræts- og Fritidscenter mødtes for første gang i slutningen af 2011, er det blevet til mange møder, hvor ønsker og behov efterhånden er blevet kogt sammen til et byggeprogram.

Dette byggeprogram dannede udgangspunkt for en totalentreprisekonkurrence, som 5E Byg vandt, og i juni 2013 kunne byrådet give anlægsbevilling på 27,6 mio. kr. til byggeprojektet.

Læs mere: 5E Byg vinder Nyborg Idræts- og Fritidscenter.

I tiden herefter er 5E Bygs konkurrenceforslag blevet bearbejdet til et konkret byggeprojekt, og samtidig er der blevet lavet en lokalplan for Nyborg Idræts- og Fritidscenter, som Nyborg Byråd kunne vedtage 28. januar 2014.

Nybyggeri og renoveringer løfter hele centret
Når byggeriet står færdigt i begyndelsen af marts 2015, er der opført en sammenbygning i to etager mellem Svømme- og Badeland, Tennishallen og de gamle klublokaler. Her bliver der blandt andet plads til et nyt fitnesscenter og et nyt lokale til spinning, en café med tilhørende køkken og en ny reception.

Den gamle Idrætsparkhal skal have en større renovering, herunder nyt tag og nyt varmeanlæg. Desuden bliver der opført en tilbygning til Idrætsparkhallen med to tilhørende depoter, ligesom der opføres en svalegang uden på denne hal.

De mange aktive idrætsudøvere i Nyborg behøver dog ikke at vente mere end et år på nye faciliteter. Svømme- og Badeland har også allerede fået en række forbedringer, bl.a. af akustikforhold og adgangsforhold for gangbesværede. Samtidig er der lige i disse måneder gang i projektering af en renovering af atletikstadion i Nyborg. Efter planen skal denne renovering gennemføres i sommeren 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125