23948sdkhjf

Nem løsning til mindre mørtel-opgaver

Nu kommer den enkle mørtel-løsning til håndværkeren, der skal udbedre småskader på murværk, trapper og andre overflader. Pakningen sparer tid og er nem at..
Mix&Go er navnet på Sikas nye reparationsmørtel i en handy alt-i-én emballage, som sparer brugeren for besværet med tunge mørtelsække og materialespild. Den lille pakning består af 1,25 kg cementpulver i en pose med skruelåg samt en plastspartel.


Alt, hvad man behøver, er at tilsætte 2 dl vand, som hældes direkte ned i posen. Dernæst skrues låget på og blandingen æltes i posen 3-4 minutter.

Toppen klippes af, og mørtlen er klar til at blive påført reparationsstedet ved hjælp af den medfølgende spartel.

Løsningen er ideel til reparation af mindre skader på beton, cement-blokke, fliser og sten i en lagtykkelse fra 3 til 40 mm. Blandingen giver ca. 0,7 l mørtel.

Den er bearbejdelig i 20-25 minutter og kan overmales efter 4-5 timer uden yderligere overfladebehandling.Sika Mix&Go er baseret på den kendte Sika MonoTop-serie, som anvendes i større skala til det professionelle marked, men leveres her i en emballage specielt udviklet til opgaver, der kræver mindre forbrug. Produktet har en holdbarhed på mindst 12 måneder i uåbnet tilstand.

Kilde: Sika

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094