23948sdkhjf

Rådgivende ingeniørfirma skifter ejer

Michael Due, indehaver af Arne Elkjær A/S, har overtaget Hamiconsult a/s, rådgivende ingeniørfirma i Herning.
Efter godt 26 år har stifterne af Hamiconsult; Sonja og Hardy Mikkelsen, valgt at overdrage deres virksomheds aktiviteter til en mangeårig samarbejdspartner; ingeniør Michael Due. Salget sker på baggrund af et ønske om generationsskifte.

Ingeniør Michael Due har været en mere eller mindre fast samarbejdspartner i omkring 15 år og besidder derfor et indgående kendskab til virksomhedens kompetencer, kultur og medarbejderstab.

- Jeg ønsker at drive firmaet videre i samme ånd som Sonja og Hardy Mikkelsen med succes har gjort gennem mange år, men samtidig vil jeg gerne styrke og videreudvikle firmaets kompetencer og rådgivningsopgaver til gavn for både bestående og nye kunder, udtaler Michael Due.

Han har gennem mere end 15 år drevet ingeniørfirmaet Arne Elkjær A/S, Rådgivende Ingeniører, i Aarhus, og har dermed erfaring med at drive og udvikle netop denne type ingeniørvirksomhed. Hensigten er, at de to ingeniørfirmaer skal fortsætte som to selvstændige ingeniørvirksomheder med hver sin beliggenhed, så kunderne vil ikke komme til at mærke nogen forskel i det daglige.

Stabil udvikling under krisen
Hamiconsult har siden starten i 1987 været drevet som et rådgivende ingeniørfirma med speciale inden for bærende konstruktioner og beskæftiger i dag syv medarbejdere, som ikke bare rådgiver lokalt – men i særdeleshed på landsplan, hvor navnet har slået sig fast, når det gælder den tungere del inden for bærende konstruktioner.

- Vi har oplevet en sund og stabil udvikling selv på trods af byggekrisen, og da pipelinen indeholder flere meget spændende opgavemuligheder, ser jeg meget optimistisk på de kommende år, siger Hardy Mikkelsen, der fortsætter som teknisk direktør.

Afgående direktør Sonja Mikkelsen understreger, at de to stiftere er trygge ved at overlade livsværket til Michael Due og hans stab af medarbejdere:

- Vi er overbeviste om, at han sammen med det energiske personale vil fortsætte det arbejde, vi begyndte for 26 år siden, siger hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094