23948sdkhjf

El-Team Fyn ser fremad efter godt 2013

Elinstallationsvirksomheden er tilbage i plus efter et 2013, der stod i tilpasningernes tegn. En god start på 2014 giver tror på yderligere fremgang.
Et større underskud i 2012 blev afsæt til omfattende ændringer i elinstallationsvirksomheden El-Team Fyn.

- Vi brugte 2013 på omstruktureringer. Blandt andet udskiftninger på nøglepositioner og investeringer i bedre styring. Fokus er blevet rettet mod det væsentlige – det er vi lykkedes med i 2013, forklarer bestyrelsesmedlem Otto F. Spliid til Building Supply.

- Særligt med blik på det, var det godt med et overskud i 2013, uddyber Otto F. Spliid med henvisning til det plus på knap en millioner, El-Team Fyn i 2013 havde på bundlinjen. Året før stod der -3,6 mio. kr. med rødt.

Kernekompetencerne i fokus
El-Team Fyn har også fået en god start på 2014 i begge af firmaets afdelinger; entreprise og service. For efter år, hvor der er ekspanderet meget, blev 2013 så året, hvor en sikringsafdeling blev afhændet.

- Vi er nu mere fokuserede på hvad er vi bedst til. Det vi ikke er bedst til beskæftiger vi os ikke med, siger Otto F. Spliid om frasalget.

Tilliden er vigtig
Med den ekstra fokus på kernekompetencerne er relationer til samarbejdspartnere og opbygning af tillid også kommet øverst på dagsordenen.

- Vi er blevet mere selektive med at tage de rette ordrer ind. Groft sagt er vi i 2013 blevet bedre til at udvælge opgaverne. Men det er også vigtigt for os at få gode relationer til nogle store, faste kunder, forklarer Otto F. Spliid, og slutter:

- Tillidsrelationer er vigtige. Så hvis en nær samarbejdspartner inviterer os til at deltage på et projekt udenfor vores normale område, er vi naturligvis med. Men ellers fokuserer vi kræfterne og tilpasser omkostningerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235