23948sdkhjf

Optimera-ejer bygger nyt højlager i Randers

Saint-Gobain Distribution Denmark bruger et trecifret millionbeløb på at opføre et stort højlager på over 100.000 kubikmeter i Randers.
Hos Saint-Gobain Distribution Denmark, der er moderselskabet for Danmarks største VVS-grossist, Brdr. Dahl og byggemarkedskæden Optimera, er råhuset til et stort højlager på over 100.000 kubikmeter skudt i vejret.

Et byggeri på over 20 meter i højden og med et grundareal på mere end 8.000 m2 står nu klar til et nyt automatisk lager på Furvej i Randers SV. Den store investering skal ses i lyset af, at Saint-Gobain Distribution Denmark ønsker at fremtidssikre den ledende markedsposition med udgangspunkt i Randers.

Hensyn til medarbejderne
Saint-Gobain Distribution Denmarks beslutning om at bygge højlageret har været et par år undervejs, og ifølge Lasse Halliday, der er udviklingschef med ansvar for logistik, er der to grunde til, at den store investering lægges i netop Randers.

- Vores centrallager i Danmark var her i forvejen. Og dermed også 150 erfarne medarbejdere, alle med en meget høj anciennitet. Havde vi rykket teltpælene op og placeret os længere mod syd i Jylland, var der ingen garanti for, at de fulgte med. Det har også vejet tungt i vores beslutning, siger han og tilføjer, at beliggenhed i forhold til motorveje og indfaldsveje også er med til at gøre Randers til en oplagt placering.

Det nye højlager, der opføres af Amatech, skal efter planen gradvist tages i brug efter sommerferien, og borgmester Claus Omann Jensen glæder sig over, at Saint-Gobain Distribution Denmark har valgt at investere stort i kommunen.

- Jeg ser det som et bevis på, at vores erhvervsservice virker. For at sikre erhvervslivet høj service og kundevenlighed satte vi sidste år fokus på erhvervsservice og sikrede, at vores erhvervsvirksomheder har én indgang til kommunen, hvor de kan få hjælp til stort og småt. Når en virksomhed kontakter erhvervsserviceteamet, kobles en medarbejder straks på sagen, så virksomheden kan få løst sine udfordringer. Ideen er, at virksomheden med erhvervsservice får så smidig en sagsbehandling som muligt. Det glæder mig at se, når det også opleves sådan af virksomhederne i praksis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11