23948sdkhjf

Rambøll køber GBL

Tegnestuen med speciale i by- og landskabsplanlægning bliver pr. 1. marts en del af Rambøll-koncernen, der etablerer en ny afdeling for byudvikling og landskab.
Rambøll og GBL har arbejdet en hel del sammen de senere år, og det er en stigende efterspørgsel på helhedsorienterede løsninger, der har gjort det interessant for Rambøll at gøre samarbejdet permanent.

I løbet af marts flytter de 11 medarbejdere i GBL fra Pakhustorvet i Kolding til Rambølls kontor i Vejle, hvor de vil indgå i en ny afdeling for byudvikling og landskab.

- Medarbejderne hos GBL er dygtige til at rådgive i projekters tidlige faser og til at udvikle integrerede byløsninger med landskabsarkitekturen i centrum. I kombination med Rambølls eksisterende rådgivningsydelser vil vores nye kolleger være med til at skabe værdi for vores kunder på et højt fagligt niveau, lyder begrundelsen fra Jens Egdal, der er direktør i Rambølls transportdivision.

Optimale muligheder for fortsat udvikling
GBL er grundlagt i 1962 og har årtiers erfaring med at yde rådgivning inden for landskabsarkitektur og bæredygtig byudvikling. Tegnestuen har siden 1994 været drevet af partnerne Torben Gade, Inge Bauer og Lillian Toftdahl. Alle medarbejdere samt de tre partnere fortsætter i Rambøll.

- Det har været vigtigt for os at videreføre det, som GBL står for og har bygget op gennem årene: Anstændighed, ansvarlighed og den solide rådgivning. Med Rambølls opkøb af tegnestuen er jeg sikker på, at både vore mange gode kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vore dygtige medarbejdere får optimale muligheder for fortsat udvikling, til gavn og glæde for alle parter, siger Torben Gade.

I foråret 2013 købte Rambøll tegnestuen Witraz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156