23948sdkhjf

Brødrene Dahl satser på klima- og kloak

Med et målrettet fokus på uddannelse og videndeling vil Brødrene Dahl styrke kompetencerne inden for kloak og klimasikring.
Brødrene Dahl skruer nu op for uddannelsen på kloakområdet. Kompetencerne blandt medarbejderne bliver opgraderet markant med henblik på bedre at kunne rådgive kloakmestrene.

Knap 40 medarbejdere med direkte kundekontakt skal uddannes i tegnings- og beskrivelsesforståelse. Som noget nyt bliver også butikspersonalet uddannet inden for afløbsområdet, så generelle spørgsmål kan håndteres direkte i butikken.

- Rådgivning og vejledning spiller en stadigt vigtigere rolle i vores leverancer. Kloakområdet bliver mere og mere komplekst, og vi kan mærke, at behovet for en livline til kompetencepersoner, som kan vejlede og rådgive, stiger proportionelt hermed. Det gælder særligt når udbudsmaterialer og funktionsbeskrivelser skal afkodes, så man er sikker på at vælge den rette løsning i forhold til både volumen, systemer og garantier. Og det gælder i forhold til beregning af og dokumentation for, at rør, brønde, faskiner, regnvandsbassiner m.m. kan holde under de gældende forhold. Derfor giver vi vores kompetencer på dette område et massivt løft, siger Flemming Nielsen, salgschef for VA i Brødrene Dahl.

Løft til store og små i branchen
Kloakmestrenes hverdag er forandret væsentligt indenfor de seneste år. Klimaforandringerne stiller nye krav om systemløsninger, og samtidigt skærpes kravene til dokumentation og kvalitetssikring. Det er en udfordring for alle i branchen, både de helt store og de små kloakmestre.

- Som leverandør vil vi gerne være med til at løfte opgaven for alle, store som små. Derfor har vi folk med kompetencer i alle faser af et projektforløb, fra udarbejdelse af tilbud til den udførende del, hvor vi både kan deltage i byggemøder, gå i dialog med rådgivende ingeniører og kravle en tur i graven, hvis der er behov for det, siger Flemming Nielsen.

Det er ikke kun internt, Brødrene Dahl skruer op for uddannelseskedlerne. Henover året afholder virksomheden en serie kurser for sine kunder rundt omkring i landet omkring produkter, godkendelser og mærkninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282