23948sdkhjf

Snusfornuftig vestjyde skaber stor forretning

Østergaard Entreprise er på få år blevet en betydelig spiller indenfor sit forretningsområde. Virksomheden ruster sig i øjeblikket til yderligere vækst og har i år også etableret en entreprenørafdeling.
Jimmy Østergaard valgte i år 2000 efter 20 år i fjernvarmebranchen at sige sit job op og skabe sin egen virksomhed. Siden er det år for år gået støt fremad.

I dag har Østergaard Entreprise ApS en position som en af Syd- og Vestjyllands fremtrædende spillere på markedet for renovering og nyanlæg af rørsystemer i fjernvarmebranchen.

Jimmy har nu 10 medarbejdere og et antal løst tilknyttede, som han kan trække på i spidsbelastningsperioder.

- Jeg har faktisk aldrig rigtigt markedsført mig. Kunderne er kommet af sig selv og heldigvis, fordi vi har formået at holde et højt kvalitetsniveau i vores projekter. Det kombineret med et god service og personlig dialog med kunderne, tror jeg har gjort forskellen. De varmemestre jeg handler med er glade for, at det er mester selv, der kommer ud og taler med dem, fortæller Jimmy Østergaard.

Og selvom virksomheden de senere år har vokset sig større og der dermed også er blevet mere administrativt arbejde til Jimmy Østergaard, er det oftest stadig ham, der rykker ud, når døgntelefonen ringer.

I takt med at virksomheden i forbindelse med fjernvarmeprojekterne på det seneste har købt sig til stadigt flere entreprenørydelser, valgte Jimmy Østergaard i foråret 2006 at lave sin egen entreprenørafdeling.

Der er på det seneste investeret mange penge i både mere materiel og mere personale. Bl.a. er der indkøbt en containerlastbil med kran, 2 gravemaskiner og en meget kraftig nedbrydningshammer. På medarbejdersiden er en af Jimmys betroede medarbejdere siden 2002, Danny Jensen, blevet udnævnt til formand for entreprenørafdelingen.

- Det er vigtigt for mig, at jeg har de rigtige medarbejdere. Vi kan købe os til noget nyt materiel med dags varsel, men har vi ikke nogen kvalificerede medarbejdere til at løse opgaverne, nytter det ikke noget. Jeg er utroligt stolt af alle mine medarbejdere, siger Jimmy Østergaard.

Jimmy ved godt, hvad han vil, og har han først sat sig et mål, går han efter det 100 %. Jimmy viger ikke uden om og springer over, hvor gærdet er lavest.

Når han har sat sig for at yde døgnservice for sine kunder, så holder han det og står med glæde op kl. 2 om natten hvis vagttelefonen ringer og der er et akut behov for hjælp. Men han er også en god købmand.

En snusfornuftig Vestjyde med fødderne solidt plantet i jorden på gården ved Hjerting, hvor han bor med sin familie. Derfor ved han heller ikke rigtigt, om han skal kalde sig indehaver, entrepriseleder eller direktør, på de visitkort han netop er ved at få trykt.

Kilde: Østergaard Enterprise ApS.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078