23948sdkhjf

Munck-selskab sender 150 mand på arbejde for sin største kunde

Fjernvarme Horsens og Munck Forsyningsledninger har netop indgået aftale om de sidste fire etaper af udrulningen af varmeplanen for Horsens. 

Det skriver Munck Forsyningsledninger i en pressemeddelelse. 

Samlet skal der etableres et distributionsnet på cirka 190 km hovedledninger og cirka 160 km stikledninger svarende til 10.000 fjernvarmestik. Derudover skal der udføres cirka 35 km forsyningsledninger, der skal forsyne de enkelte områder, og som udbydes som særskilte entrepriser. 

– Vi er naturligvis rigtig glade og stolte over at have indgået aftale med Fjernvarme Horsens, om udførelse af de sidste fire fire delområder, som omfatter byerne Torsted, Hatting, Gedved og Lund. Det betyder, at vi nu har ro til at optimere produktionen yderligere og udbygge det gode samarbejde, vi allerede har etableret med bygherren, fortæller Per Jensen, der er regionsdirektør for Munck Forsyningsledningers aktiviteter i Jylland. 

Han henviser dermed til, at Munck Forsyningsledninger i forvejen en fast del af bybilledet i Horsens og omegnsbyerne, hvor selskabet siden 2015 har etableret fjernvarmeledninger for Fjernvarme Horsens i forbindelse med konvertering fra naturgas til fjernvarme. 

På nuværende tidspunkt beskæftiger Munck Forsyningsledninger inklusiv underentreprenører cirka 200 medarbejdere på igangværende projekter for Fjernvarme Horsens. Med den nye aftale i hus, som løber indtil udgangen af 2023, forventer Munck også at skulle beskæftige cirka 150 mand de kommende fire år. 

Tredeling af arbejdet
Som hovedentreprenør udfører Munck Forsyningsledninger selv alt gravearbejde samt styrede underboringer. Smedearbejdet udføres i en underentreprise af Østergaard Entreprise, mens søsterselskabet Munck Asfalt udfører asfaltarbejdet. 

– Med en produktion, hvor der hver måned nedgraves omkring 12 km fjernvarmeledninger i Horsens by og i omkringliggende boligområder, stiller det virkelig store krav til vores planlægning og logistik, konstaterer Per Jensen. 

Fjernvarme Horsens er lige nu Munck Forsyningsledningers største enkeltkunde, men Munck Forsyningsledninger arbejder også på flere store rammeaftaler og projekter både i Jylland og på Fyn og Sjælland. 

Fakta: Munck Forsyningsledninger A/S

Munck Forsyningsledninger A/S, der beskæftiger sig med alt fra fjernvarme, fiber, el, vand, gas og kloak.

Firmaet omsætter for ca. 1 mia. kr. årligt, hvoraf omsætning på fjernvarme udgør ca. 300 mio. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14