23948sdkhjf

Byggeri’14 er åbnet

Danske Byggecentre og 300 udstillere har slået dørene op for fire dages byggemesse, hvor op mod 30.000 håndværkere, arkitekter, ingeniører og andre fagfolk ventes at lægge vejen forbi MesseC i Fredericia.
Med klima, energi og miljø som det bærende tema er den 16. udgave af Byggeri-messen, den tidligere TUN Byg, åbnet i Fredericia.

Årets åbningstaler var stadsarkitekt i Aarhus, Stephen D. Willacy, der talte om byens mange store byggeprojekter og understregede vigtigheden af et tæt samarbejde, der sikrer, at der bruges danske materialer i de nye bolig- og erhvervsbyggerier. Her spiller Byggeri-messen en vigtig rolle.

- Der er 300 virksomheder, der udstiller her, og jeg glæder mig til at møde dem, sagde han.

Brancheforeningen Danske Byggecentre afholder i år messe for 16. gang og har formået at skabe vigtigt samlingssted for branchens aktører.

- Vi forsøger at gøre messen tværfaglig, da vi tror på, at kombinationen af forskellige kompetencer kan skabe nye innovative løsninger i byggesektoren. Alle branchens aktører skal arbejde sammen, for at nybyggeriet kan komme i gang igen. Vi håber, at messen kan være med til at danne dette grundlag og skabe en masse nye kontakter, siger administrerende direktør Palle Thomsen.

Byggeri’14 løber frem til fredag den 28. februar. Blandt messens højdepunkter er Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris, der overrækkes af H.K.H. Kronprins Frederik torsdag den 27. februar kl. 15.00. Priserne gives til udstillere på messen, der kan dokumentere energieffektivitet og CO2-reduktion i fremstillingen eller anvendelsen af deres byggematerialer.

Den seneste Byggeri-messe i 2012 blev besøgt af 26.688 fagfolk. Heraf var fredag den travleste dag med 8.641 gæster.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094