23948sdkhjf

14.500 m² med boliger og butikker i Valby

Lærernes Pension har indgået et samarbejde med Casa om et nyt stort bolig- og butiksprojekt ”Jacobsens Have” til ca. 300 mio. kr. ved Ny Ellebjerg Station i Valby.
- Vi har netop modtaget byggetilladelsen til projektet, og vi starter straks op med projekteringen med henblik på at byggeriet kan igangsættes i maj måned, siger Peter Rosengreen, administrerende direktør i Casa, der er totalentreprenør på projektet.

De 14.500 m² omfatter 114 udlejningsboliger til både familier og unge mennesker. Hertil kommer en erhvervsdelen i stueetagen med et Kiwi supermarked, flere butikker butikker, klinikker og en kaffebar. Der udføres endvidere parkeringskælder med plads til 114 biler.

- Vi er glade for at kunne tilfredsstille den store efterspørgsel efter velbeliggende udlejningsboliger til overkommelige priser, som både er en god investering for Lærernes Pension og som samtidig giver flotte boliger til vores medlemmer i en fornuftig kvalitet, siger finansdirektør Henrik W. Mogensen fra Lærernes Pension.

”Jacobsens Have” er udviklet af Tetris A/S med Entasis som arkitekt. Grontmij står for projekteringen af byggeriet, som skal stå færdigt i foråret 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094