23948sdkhjf

Ny projektdirektør i FredericiaC

Tim E. Andersen skal fra 1. maj stå i spidsen for det store og komplekse byudviklingsprojekt på havnen i den gamle fæstningsby.
Tim E. Andersen er valgt som ny projektdirektør for FredericiaC. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor han i de sidste fem-seks år har stået i spidsen for flere store byudviklingsprojekter.

Tim E. Andersen tiltræder den 1. maj 2014 og skal føre FredericiaC videre i projektets kommende faser, hvor dialog med investorer, salg, byggemodning og udvikling af konkrete byggeprojekter er i fokus. Sideløbende med disse opgaver skal han varetage den daglige ledelse af projektsekretariatet på Sønder Voldgade 10, ligesom han får ansvar for arealernes anvendelse til midlertidige aktiviteter.

FredericiaC bliver en helt ny bydel, der skal åbne den gamle fæstningsby til vandet. Ambitionen er at skabe op mod 2.800 nye arbejdspladser og omkring 1.000 boliger i en levende bydel med direkte adgang til Lillebælt.

- FredericiaC vil skabe en storstilet omstilling af den centrale del af Fredericia by, som rækker mange år ud i fremtiden, og som vil præge byen i samme grad, som fæstningsanlægget har gjort historisk. Udviklingen af FredericiaC spænder over mange facetter som bæredygtighed, sammenkobling med den historiske bymidte og muligheden for at tilføre Fredericia og Trekantområdet vækst og dynamik. Jeg ser frem til at skulle stå i spidsen for et så ambitiøst og komplekst projekt, og jeg glæder mig til samarbejdet med byen, siger den nye projektdirektør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094