23948sdkhjf

Sjælsø og PKA indgår aftale om 86 studieboliger

PKA har netop indgået aftale med Sjælsø Management om opførelsen af 86 studieboliger på Margretheholm i København.
Det er et historisk område, der får nyt liv. Margretheholm er en del af Holmen, som fra 1690 til 1993 har været hovedbase for den danske flåde. PKA og Sjælsø er allerede i færd med at opføre 458 lejligheder i området, som nu får 86 studieboliger til nabo.

Læs mere: Sjælsø-aftager vil drive forretningen videre

- Vi er meget tilfredse med, at vi med investeringen i studieboligerne kan være med til at afhjælpe et akut problem for studerende i København, ikke mindst blandt de faggrupper, som er repræsenteret i PKA. Samtidig er det tilfredsstillende at være med til at sætte et nyt præg på et historisk område med attraktive boliger, som vi forventer vil give et godt afkast til vores medlemmernes pensioner, siger PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe.

Fra konstabelskole til studieboliger
PKA investerer 77 millioner kroner i de 86 nye studieboliger, der indrettes i den tidligere konstabelskole. Bygningen omdannes ude og inden til de 86 attraktive studieboliger, primært 2 og 3 rums boliger, som således adskiller sig fra et traditionelt kollegium, som ofte består af 1- værelses boliger.

Hver bolig indrettes med eget bad og køkken, og der etableres fællesrum med fælleskøkken, ophold og vaskeri, samt depotrum og cykelparkering i kælderen.

Fakta:
Margretheholm omdannes i øjeblikket og i de kommende år fra tidligere kaserneområde til attraktivt boligområde.

PKA indgik i 2012 sammen med Topdanmark aftale med Sjælsø til 1 mia. kr. til opførelsen af 458 boliger, hvoraf de lejere netop er flyttet ind.

Den nye aftale med Sjælsø på opførelsen af 86 studieboliger er på 77 mio. kr., og boligerne forventes at stå klar til studerende i begyndelsen af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078