23948sdkhjf

C.C. Contractor ombygger butikscenter

Den 17. marts sætter ejerne af Sct. Mathias Centret i Viborg, ejendomsinvesteringsselskabet Dades, gang i en omfattende renovering af butikscentret.
C.C. Contractor underskrev i starten af marts kontrakten for entreprisen på ombygningen af Sct. Mathias Centret i Viborg. Mandag den 17. marts går den omfattende renovering af indkøbscentret så i gang.

- Ombygningen sker så at sige indenfor murerne. Men vi får flere salgskvadratmeter, og tre butikker udvides, forklarer centerchef Jesper Maagaard til Building Supply.

Stort kundehensyn
Som noget af det første ændres området ved de rullende trapper. Det er et større arbejde og vil pågå i cirka otte uger. Med undtagelse af fire-fem dage, hvor de skal demonteres, vil de rullende trapper stadig fungere. Her vil der blive etableret midlertidige trapper mellem etagerne.

Et andet projekt bliver flytning af centrets Store Torv på øverste etage. Der vil blive etableret et nyt torv i den anden ende af etagen. Centrets indgangsparti med en helt gammel gågadebelægning bliver der også taget kærligt fat på med ny belægning og lignende.

Hele processen tager fra midt marts til midt september. Processen er planlagt så det giver så få gener som muligt for kunderne. På intet tidspunkt vil der være lukket på grund af renoveringen, og det mest støjende arbejde vil foregå aften og nat.

Fest først i oktober
De tre butikker, som får mere plads, (Vero Moda, Wagner og Sct. Mathias Ure-Guld) bliver udvidet før sommerferien.

I slutningen af hele processen - forventeligt i september – vil tre nye butikker så blive præsenteret. De flytter ind i ledige, men til den tid nyrenoverede lejemål.

Centret forventer at kunne holde stor fest for ombygningen i starten af oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125