23948sdkhjf

Royal fod satte gang i stor udvidelse af international skole

I strålende efterårssol kunne elever og ansatte mandag markere første spadestik til Aarhus International Schools 6.000 kvm store tilbygning, One Campus. Fire af skolens elever fik æren af at tage det første spadestik sammen med kronprinsesse Mary til det, som bliver af en samlet campus for skolen.

Bag projektet står et samlet erhvervsliv, fonde og Aarhus Kommune. I alt har Ejendomsfonden AIS rejst 138 mio. kr. til byggeriet, som Erik Arkitekter tegner, mens C. C. Contractor har totalentreprisen, oplyser sidstnævnte i en pressemeddelelse.

– Vi har sammen med Ejendomsfonden arbejdet hårdt for at realisere planerne om udvidelsen, som er helt afgørende for skolens fremtid. Fremover kan vi tilbyde vores dygtige lærere og elever de bedste betingelser for at undervise og lære, siger bestyrelsesleder for Aarhus International School, Niclas Kvernrød, ifølge pressemeddelelsen og tilføjer, at byggeriet står færdigt i 2024.

Eleverne på Aarhus International School glæder sig også til det nye byggeri, ikke mindst til en ny legeplads fortæller 10-årige Pascal Degn.

– Vi glæder os rigtigt meget til den nye legepladse, og så bliver det spændende at se de nye klasseværelser og få flere lærere og elever på skolen, siger han.

Med tilbygningen samles den internationale skole på én lokation i moderne bygninger. Det er den nuværende campus på Dalgas Avenue, som skal forbedres og udvides til Project One Campus. Fremover vil skolen kunne huse 600 elever i alderen 3-16 år. I dag er der knap 350 elever fra 45 forskellige nationaliteter.

Byggeriet forventes færdigt til skolestart 2024.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125