23948sdkhjf

Schneider Electric ansætter ny partner account manager

Henrik Busk Grønning er ny partner account manager i Schneider Electric.
Henrik kommer til Schneider Electric med 13 års erfaring fra Coromatic A/S, hvor hans primære arbejdsområder var nødstrømsprojekter. Henrik har ligeledes en fortid i el-forsyningsbranchen, hvor han har specialiseret sig indenfor design og salg af nødstrømsprojekter.

Hos Schneider Electric får Henrik ansvaret for Secure Power markedet, som blandt andet omfatter nødstrømsanlæg til sygehuse, industrien og off-shore. Her skal Henrik servicere og supportere de danske distributører, herunder Tech Data, Solar og Dansk Computer Center.

El til fingerspidserne
Med en fortid som el-installatør kender Henrik til den håndværksmæssige vigtighed af et velfungerende nødstrømsanlæg. Og hele 10 år i el-forsyningsbranchen har givet en stor erfaring og solidt grundlag for at rådgive kunderne til den bedste løsning:

- Jeg ser det som min ypperste opgave at sikre, at kunderne ikke bare får en nødstrømsløsning, men får en gennemarbejdet driftsikker løsning på deres problem, siger Henrik og fortsætter:

- Jeg bliver stolt, når kunderne fortæller deres omgangskreds om, at det jeg laver, fungerer, og sparer dem for tid og penge og jeg sætter stor pris på, at vi hos Schneider Electric er i stand til at levere en samlet professionel løsning til vores kunder.

Lærer gerne fra sig
Tekniske universiteter og uddannelsesorganisationer inviterer ofte Henrik som gæsteforelæser, hvor han viser, hvad fremtidens maskinmestre og el-installatører skal være opmærksomme på, når det kommer til nødstrømsanlæg.

- Det er fedt at kunne bruge sin erfaring til at hjælpe de unge på vej, med at designe drift og personsikre anlæg. Samtidig er det en god måde at holde fingeren på pulsen indenfor branchen, fortæller Henrik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078