23948sdkhjf

3F styrker sin organisation

3F slanker nu sin organisation for at fokusere på en række kerneopgaver. Målet er at styrke og fremtidssikre 3F som Danmarks største fagforbund.
3F’s hovedbestyrelse besluttede i går at gennemføre en omfattende helhedsplan, der omlægger driften og samler en række sekretariater i færre, men mere slagkraftige enheder. Planen, der præsenteres for 3F’s medarbejdere i dag, vil over de kommende år reducerer driftsomkostningern mod op til 150 mio. kr. – eller ca. 20 % af driften. Personalet vil også blive reduceret.

- Det er nødvendigt, at vi hele tiden effektiviserer driften og fokuserer på det, vi er bedst til, således at vi til enhver tid er konkurrencedygtige. Vi ønsker at være den fagforening, der gør den største forskel og samtidig yder den bedste service overfor det enkelte medlem, siger forbundsformand Poul Erik Skov Christensen og understreger, at 3F er en utrolig sund ”virksomhed” med en stor og stærk konfliktfond.

3F’s ambition ved denne ny helhedsplan er at skabe et grundlag, der sikrer, at foreningen også fremover vil være Danmarks stærkeste fagforening.

Kilde: 3F- Fagligt Fælles Forbund.

Læs mere om: 3F
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079