23948sdkhjf

Global Arkitekt af dansk arkitektur

Arkitekt Morten Schmidt fylder 50 år den 22. december og kan på toppen af sin karriere glæde sig over at være en af sin generations vigtigste fornyer af dansk arkitektur med særlig andel i dansk arkitekturs internationale succes.
Morten Schmidt etablerede i 1986 arkitektfirmaet smidth hammer lassen, sammen med Bjarne Hammer og John F. Lassen. Firmaet er i dag et af Danmarks største med en førende international profil. Morten Schmidt kan således fejre sin 50-års fødselsdag samtidigt med at schmidt hammer lassens 20-års-jubilæum.

Morten Schmidt blev født ind i arkitekturens verden. Som søn af en arkitektfamilie kom den faglige fascination af arkitektfaget naturlig. En levende nysgerrighed og legende kreativitet brugt til at gå nye veje og søge nye svar op gennem skoleårene.

Skolegangen fandt sted på Rudolf Steiner Skole og herefter på Arkitektskolen i Århus og siden i sin professionelle løbebane som medstifter af arkitektfirmaet schmidt hammer lassen i 1986 og kreativ medudvikler af så markante bygninger som Den Sorte Diamant, Kredits hovedsæde og DGI Byen i København, ARoS – Århus Kunstmuseum og Kulturhuset i Nuuk, Grønland.

Kilde: schmidt hammer lassen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094