23948sdkhjf

HHM sætter omsætningsrekord

2013 blev et positivt år på flere områder: Historisk høj omsætning, vinder af Arbejdsmiljøprisen og aflevering af flere markante byggerier.
HHM A/S opnåede i 2013 den hidtil største omsætning i virksomhedens historie på 439 mio. kr. mod en 371 mio. kr. i 2012. Samtidig blev resultatet før skat mere end fordoblet fra 5,5 til 12,5 mio.kr.

- Vi har gennem de sidste tre år arbejdet målrettet med at optimere vores processer – processer der sikrer, at vi leverer byggerier til tiden med få eller ingen mangler til kundernes tilfredshed og i et godt arbejdsmiljø. Resultaterne ser vi nu i form af en stor konkurrencedygtighed og stigende indtjening, lyder administrerende direktør Svend Pedersens forklaring på den aktuelle fremgang.

2013-regnskabet fra HHM ligger dermed fint i tråd med den brancheanalyse, som Building Supply i denne uge har foretaget af entreprenørbranchens mellemstore aktører. Analysen, der omfatter 11 virksomheder, konkluderer, at omsætningen er steget med cirka 20 procent for branchen som helhed fra 2012 til 2013, mens driftsresultatet er forbedret i en grad, at det nærmer sig niveauet fra før kriseårene.

Læs også: De mellemstore entreprenører bobler af optimisme

HHM har i 2013 haft særlig vægt på ældreboliger, institutioner, undervisningslokaler og renovering af boliger. Mulighederne i denne del af markedet har været mange i 2013, og i starten af 2014 ser denne tendens ud til at fortsætte. Således har virksomheden netop vundet totalentreprisen på 59 nye plejeboliger på Frydenholm i Rudersdal Kommune. Projektet indledes med nedrivning af den eksisterende bebyggelse i dette forår, og de nye boliger skal stå klar til indflytning i foråret 2016.

Også på området for enfamiliehuse har entreprenørvirksomheden i 2013 afleveret flere markante boliger, hvor bygherrens individuelle ønsker er blevet udtrykt ved hjælp af fokus på arkitektur og funktionalitet.

- Markedet for nybyggede enfamiliehuse er historisk lavt og præget af stor konkurrence, men vi har på trods af dette alligevel øget vores omsætning inden for forretningsområdet, konstaterer Svend Pedersen.

2013 var også året, hvor HHM blev belønnet med Arbejdsmiljørådets nationale arbejdsmiljøpris. Virksomheden vandt inden for kategorien psykisk arbejdsmiljø for arbejdet med at bygge bro mellem byggeledere og håndværkere, så de lærte at samarbejde bedre og i højere grad anerkende hinandens faglige styrker.
Læs mere om: HHM
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.126