23948sdkhjf

Signal Arkitekter opruster i Norge

Med ny norsk direktør i spidsen slår det københavnske arkitektfirma nu dørene op for et nyt kontor i Oslo.
Efter en årrække med stigende aktivitetsniveau i Norge åbner Signal Arkitekter nu kontor i Oslo. Kontoret i Oslo ledes af CEO Jørund Kjøsnes, der indtræder som medejer i Signals norske datterselskab.

- I de mere end fire år vi løst opgaver i Norge, har vi vundet alle de konkurrencer og projekter, vi er blevet indbudt til at byde på. Det har bekræftet os i, at der er et marked for Signals rådgivning i Norge, og vi har en tro på, at det norske kontor vil vokse sig stort med mange dygtige norske medarbejdere om bord, siger CEO Gitte Andersen.

Signal betegner sig selv en tværfaglig konsulentvirksomhed bestående af arkitekter, byggeøkonomer, designere, kommunikationsfolk og procesrådgivere. Signal arbejder med rum som strategisk redskab i forandringsprocesser med fokus på, hvordan udformning af fysisk rum kan skabe bedre performance.

Jørund Kjøsnes har en baggrund som økonom med særligt fokus på organisationsudvikling i arkitektur og har tidligere været associeret partner i Totalreform.

- Jeg glæder mig meget til at komme i arbejdstøjet og, sammen med teamet i Signal DK, at udvikle det norske Signal. Jeg ser et kæmpe potentiale og store vækstmuligheder for Signals rådgivningsfelt på det norske marked, hvor jeg, indtil nu, ikke mødt nogen, der leverer den rådgivning, Signal tilbyder, siger den nytiltrådte direktør.

I Norge har Signal indtil videre primært løst opgaver for ’Statsbygg & Undervisningsbygg’; herunder udarbejdelse af mulighedsstudier for fremtidige campusmiljøer ved fusioner på de mange højskoler i Norge. Hertil kommer en række udviklingsprojekter med fokus på, hvordan fremtidens arbejdspladser i Staten kan programmeres med afsæt i ’kloge’ kvadratmeter. Udover opgaverne for den norske stat har Signal markeret sig som en flittig foredragsholder rundt omkring i Norge.

- Vi har gennem årene holdt en lang række foredrag om, hvordan de fysiske rammer kan bruges som redskab til bedre organisatorisk performance – både med fokus på læringsmiljøer såvel som arbejdsmiljøer. Fordi vi gennem 14 år har indsamlet evidens for, hvordan vores kunder bruger rum og kvadratmeter, samt evidens for hvordan de arbejder, ved vi, hvordan rum kan fremme bedre performance, og hvordan dette kan ses direkte på organisationers bundlinje, forklarer Gitte Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094