23948sdkhjf

Signal Arkitekter får ny ejer

Som en del af Facility Service-giganten ISS skal Signal Arkitekter nu indrette arbejdspladser over hele verden.

Signal Arkitekter beskæftiger i dag 30 medarbejdere og omsætter årligt for 30 millioner kroner.

Men ambitionerne er til meget mere, og derfor er virksomheden, der blev grundlagt i 2000 af Gitte Andersen og Per Felthaus, nu blevet en del af en del af ISS-koncernen.

- Denne mulighed for at rådgive om strategisk arbejdspladsdesign på globalt plan er som en drøm, der bliver til virkelighed både for min forretningspartner, Per Felthaus, og mig. Integrationen med ISS vil gøre det muligt for os at etablere en strategisk forbindelse mellem medarbejdernes effektivitet og design af arbejdspladser og rum generelt, siger direktør Gitte Andersen i en pressemeddelelse.

- Vi har arbejdet med Signal i en årrække. Gennem dette partnerskab har vi set, hvor stor værdi en arbejdsplads kan have, hvis der er tænkt i pladsoptimering, funktionalitet og kreativitet, og der samtidig leveres services af høj kvalitet til brugerne, siger COO i ISS Group, Martin Gaarn Thomsen.

Han betegner opkøbet som et naturligt næste skridt, der vil styrke koncernens globale kompetencer betydeligt. Stadig flere kunder ser outsourcing fra et ’outcome’-perspektiv. Fokus er nu i højere grad på, hvordan arbejdspladsen kan støtte op om virksomhedernes forretningsmæssige formål, og købet af Signal Arkitekter vil styrke ISS-koncernen i bestræbelserne på at imødekomme den udvikling.

- Ved at kombinere strategisk styring af arbejdspladsens fysiske rammer og arbejdspladsdesign med ’Integrated Facility Service’ kan vi hjælpe vores kunder til at udnytte deres faciliteter strategisk i arbejdet med at forbedre deres overordnede resultater, siger Martin Gaarn Thomsen.

Signal fortsætter som en selvstændig forretningsenhed under ISS Gruppen og vil fungere som et ’excellence center’, der kan styrke ISS Gruppens fokus på rådgivning inden for strategisk arbejdspladsdesign.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094