23948sdkhjf

Det går som smurt, når man bruger Lincoln smøresystemer

Lincoln Danmark A/S, der er totalleverandør indenfor centralsmøresystemer til industrianlæg og rullende materiel, er et firma i fremgang. I snart 100 år har Lincoln koncernen eksisteret – og stadig er virksomheden den største af sin slags på markedet for smøreapparater og systemer. Hemmeligheden bag Lincolns succes er nytænkning.
Lincoln Danmark A/S i Brøndby er en del af den internationale koncern Lincoln, der er førende leverandør af bl.a. smørelsesudstyr samt smøresystemer på verdensplan. Lincoln Danmark er, trods sin sammenkobling til den internationale koncern, et selvstændigt dansk firma, som har repræsenteret Lincoln i Danmark i mere end 45 år.

- Lincoln Danmark er 100 % danskejet, og vi er med på det globale marked for smøreprodukter – og systemer gennem vores alliance med den internationale koncern Lincoln. Samarbejdet betyder først og fremmest adgang til markedets seneste produkt – og teknologiudvikling. I det hele taget fremmer vores samarbejde internationale fordele ved maskinhandel, udtaler John Birkekær, salgskonsulent hos Lincoln Danmark.

Lincoln Danmark i Brøndby. Totalleverandør og gazellevirksomhed
Lincoln Danmark er via Lincoln-koncernen en totalleverandør, der sælger egne smøreprodukter til industri- og chassissmøring samt projekterer og monterer egne pumpe– og doseringssystemer for off-set farver, olie, mastic, lim og lignende til industrien.

Virksomheden kan være med i hele processen bag levering og montering af det rette smøreudstyr til industrielle virksomheder lige fra behovsafdækning, projektering før leveringen over til kvalitetskontrol og periodiske servicebesøg efter monteringen.

Lincoln Danmark har klaret sig så godt på det danske marked, at den i 2006 blev kåret som gazelle-virksomhed. Og det er ikke til den store undren, for virksomheden har fra start haft en målsætning om at være Danmarks foretrukne leverandør af smøreanlæg og dosering til både industri, trykkerier, entreprenørmaskiner og landbruget. En målsætning, som virksomheden efter 45 år fortsat holder i hævd.

Med 25 ansatte i virksomheden arbejder Lincoln Danmark målrettet efter at være på front med udviklingen. Nøgleordene for virksomhedens succes gennem årene er nemlig nytænkning og kvalitet.

Ascorel er et enormt brugervenligt produkt, udtaler John Birkekær salgskonsulent hos Lincoln Danmark.- Vi tænker hele tiden fremad. Vi tænker løbende i nye produkter for altid at være på forkant med udviklingen. Det er vigtigt at evaluere sine produkter og spørge sig selv om, hvad der kan gøres bedre næste gang. Konstant forbedring skaber fremgang, konstaterer John Birkekær.

Nyt vejesystem på banen
Lincoln Danmark har for ca. ni måneder siden introduceret danskerne for et nyt vejesystem ved navn Ascorel, der bruges til hurtig, præcis og dynamisk vejning på f.eks. gummihjulslæssere.

- Ascorel er et enormt brugervenligt produkt. Produktet kan styre tre forskellige skovle, og er meget nemt og overskueligt at betjene. Systemet er blevet udviklet i henhold til god håndværksskik, og det lever op til gældende forskrifter, udtaler John Birkekær.

Lincoln Danmark får løbende nye produkter til sortimentet. Det er hovedsagligt den internationale koncern Lincoln, der står for produktudviklingen, men Lincoln Danmark har også en udviklingsafdeling, hvor virksomhedens produkter hele tiden evalueres og videreudvikles samt nye ideer forfølges.

Den internationale samarbejdsplatform sikrer, at Lincoln Danmarks kunder altid ved, hvad der rører sig på markedet for smøreudstyr– og systemer. Især maskinopbyggere og forhandlere drager stor fordel ved Lincoln Danmarks internationale relationer, da deres maskiner, der eksporteres til udlandet, altid sikres et professionelt Lincoln service– og montagenet.

For yderligere oplysninger om Lincoln Danmarks produktsortiment, service og personalestab, se hjemmesiden på www.lincoln.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094