23948sdkhjf

Stor fusionsskole klar til dobbelt rejsegilde

Byggeriet af Kongehøjskolen i Aabenraa skrider planmæssigt frem. Den 25. april fejres der så rejsegilde på byggeriet, som entreprenørfirmaet Kjæhr og Trillingsgaard står for.
Arbejdet med at bygge om og til på Kongehøjskolen i Aabenraa gik i gang i oktober 2013, og fredag den 25. april er det så tid at fejre rejsegilde på fusionsskolen.

Rejsegildet er delt i to. Den første og mere officielle del holdes på Tøndervej kl. 11. En time senere, kl. 12, er der så separat rejsegilde på Dronning Margrethes Vej-afdelingen.

Projektet, som samler de to skoler Brundlundskolen og Rugkobbelskolen samt fem fritidstilbud til en ny firesporet skole med SFO, er tegnet af Arkitema. Hovedentreprisen på byggeriet ligger hos entreprenørfirmaet Kjæhr og Trillingsgaard.

Læs mere: Arkitema vinder fusioneret super-skole i Aabenraa

Når al om- og nybygning er færdig, skal afdelingen på Tøndervej rumme de mellemste og ældste klassetrin, mens indskoling og SFO skal have deres daglige gang i bygningerne på Dronning Margrethes Vej.

De yngste elever får direkte adgang til en multisal og en stor multihal med muligheder for nye fysiske og læringsmæssige aktiviteter. Både multisal og multihal bliver tilgængelige for alle borgere.

Byggeriet af Kongehøjskolen forventes afsluttet i løbet af oktober i år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079