23948sdkhjf

FLSmidth vil sælge marine- og turbogear-forretning i Schweiz

FLSmidths datterselskab i Schweiz, MAAG Gear AG, skal fremover fokusere på gear til cement og mineralindustrien. På denne baggrund har FLSmidth modtaget en hensigtserklæring om køb af den del af MAAG Gears forretning, der producerer marine- og turbogear fra den tyske gearproducent RENK AG.
I øjeblikket er der blot forhandlinger i gang mellem FLSmidth og gearproducenten RENK AG, men cementproducenten forventer at salget bliver gennemført med den tyske producent, der er en del af MAN-koncernen.

Det er RENKs hensigt delvist at videreføre produktionen samt fortsat at forestå den globale servicering af marine- og turbogear fra Winterthur, Schweiz.

Det er hensigten, at FLSmidths aktiviteter i MAAG Gear i Winterthur fremover skal koncentrere sig om salg, service, udvikling og design af gear til cement og mineralindustrien, mens produktionen vil finde sted i Polen hvor MAAG allerede i dag har egen fabrik.

Endelig aftale forventes indgået i løbet af én til to måneder. En transaktion vil ikke påvirke resultatet for 2006 og 2007, men forventes på sigt at have en beskeden positiv resultateffekt.

Kilde: FLSmidth & Co.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094