23948sdkhjf

Alternative motorveje skal redde infrastrukturen

Sættes Storebæltsbroen ud af kraft i et stykke tid, vil infrastrukturen også sættes ud af kraft. Sådan lyder det fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører, der mener, at Danmarks konkurrenceevne vil svækkes, hvis der ikke investeres i alternative motorveje, når Storebæltsbroen skal lukke ned i en periode.
Foreningen Rådgivende Ingeniører (FRI) langer ud efter regeringen, som de mener, tænker for kortsigtet, når det kommer til at sikre Danmarks infrastruktur i fremtiden. Det oplyser TV2Finans i dag.

Sættes Storebæltsbroen ud af kraft i et stykke tid, vil det ramme infrastrukturen. Det mener FRI, der gerne ser, at der skabes parallelle motorveje eller en tvilling til Storebæltsbroen, der kan erstatte broen, når denne lukkes i en periode.

Organisationen Dansk Industri ser positivt på FRI’s forslag, men DI vil først og fremmest satse på Femern forbindelsen. Så længe der ikke er truffet nogen beslutninger om Femern-forbindelsen, vil DI ikke arbejde for en ny Storebæltsbro eller alternative motorveje, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093