23948sdkhjf

Der er fuld fart på XL-BYG

XL-BYG slog i går dørene op til en gigantisk åbningsfest i Danmarks største byggevarekæde. XL-BYG kæden er den kraftfulde fusion mellem de tre kendte kæder RÅD&DÅD Byggecenter, Byggekram, Proffen samt en række førende byggemarkeder.
XL-BYG, der i går åbnede dørene til Danmarks hidtil største kæde af byggemarkeder og tømmerhandler, vil være de bedste til byggeprojekter ved at kombinere rådgivning, faglighed og attraktive priser.

XL-BYG kæden er den kraftfulde fusion mellem de tre kendte kæder RÅD&DÅD Byggecenter A/S, Byggekram A/S og Proffen A/S samt en række førende byggemarkeder. XL-BYG udspringer af den faglige tradition, de tidligere kæder var kendt for. En faglig dygtighed som i fremtiden skal være nøgleord for XL-BYG. Gode materialer, grundig og professionel rådgivning og de helt rigtige løsninger.

XL-BYG har et bredt varesortiment med produkter indenfor træ, byggematerialer og værktøj, der kan findes i kædens 145 byggevareforretninger, som er solidt placeret rundt i hele landet.

I 126 af vores forretninger finder du et velsorteret XL-BYG Byggecenter med gør-det-selv sortiment.

I 122 af vores forretninger finder du håndværkerens XL-BYG Proffcenter med et professionelt sortiment indenfor beslag og værktøj.

Kilde: XL-BYG./ www.xl-byg.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.345